Hei kouluttajat ja fysiatriaan erikoistuvat lääkärit,

1-12.7.2019 on jälleen tarjolla UEMS PRM:n tukemaa (koulutus + majoitus) koulutusta fysiatriaan erikoistuville lääkäreille liittyen aiheeseen "Motor Disabilities: Posture and Movement Analysis, Rehabilitation, Neurophysiology" Ranskan Marseillessa.

Kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä 15.5 mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tarkempien hakuohjeiden ja lisätietojen saamiseksi.
Suomesta voidaan kurssille lähettää 1-2 Suomen fysiatriyhdistyksessä jäsenenä olevaa erikoistuvaa lääkäriä, jolle koulutus ja majoitus tarjotaan. Matkat on maksettava itse / anottava työnantajalta. Yhdistyksen jäseneksi  (50 e) voi liittyä ottamalla yhteyttä sihteeriin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Minna Ståhl
Fysiatriyhdistyksen pj