Apuvälinekoulutus siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan

Hyvät fysiatriyhdistyksen jäsenet,

Suomen fysiatriyhdistys Ry:n, Sailab – MedTech Finlandin apuvälinejaoston ja Metropolia Ammattikorkeakoulun järjestämänä apuvälinekoulutus perjantaina 3.4.2020 on päätetty siirtää myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Tähän toimenpiteeseen on päädytty Korona-virukseen liittyvien seikkojen takia. Tapahtuman uusi ajankohta ajoittuu kaikissa vaihtoehdoissa kesän 2020 jälkeen ja uusi päivämäärä pyritään ilmoittamaan mahdollisimman pian.

Maksetut osallistumismaksut oikeuttavat uuteen ajankohtaan siirtyvään seminaariin. Maksettu osallistumismaksu on mahdollista saada takaisin myös myöhemmin, mikäli uuden seminaariajankohdan ajankohta ei sovi. Mikäli osallistumismaksu halutaan palautettavaksi heti, siitä tulee tehdä pyyntö fysiatriyhdistyksen rahastonhoitajalle, jussi.maki@kuh.fi.

Pyydämme lisäksi yhdistyksen jäseniä ilmoittamaan alueensa apuvälinekeskuksille koulutuksen siirtymisestä.

Järjestäjätahot pahoittelevat siirrosta mahdollisesti aiheutuvia ongelmia.

Minna Ståhl, Suomen fysiatriyhdistyksen puheenjohtaja
Timo Saari, Sailab – MedTech Finlandin apuvälinejaoston puheenjohtaja