Fysiatrian erikoistuvan lääkärin virka auki Kymsotessa Kotkassa 2.3.2023 alkaen!

Hei.

Kymsotessa Kotkassa avautuu Kuntoutus- ja kipupoliklinikalle 2.3.2023 fysiatrian erikoistuvan lääkärin virka. Kymsotessa pystymme tarjoamaan 3 vuoden koulutuksen. Poliklinikkamme koostuu fysiatrian poliklinikasta, kipupoliklinikasta ja kuntoutustutkimusyksiköstä. Pystymme räätälöimään erittäin monipuolisen työnkuvan aina kaularankapotilaiden akuuttien sairauksien diagnostiikasta vaativaan selkäydivammapotilaiden kuntoutukseen. Poliklinikkamme työntekijätilanne on erinomainen, joten koulutus- ja konsultaatiomahdollisuudet ovat loistavat ja työote on moniammatillinen.

Lähesty rohkeasti lisätietojen osalta. Suunnitellaan sinulle sopiva kokonaisuus, niin työajan kuin työtehtävien osalta.
Yt. Kuntoutus- ja kipupoliklinikan ylilääkäri Juho Nykänen
juho.nykanen (a) kymsote.fi