Fysiatriaan erikoistuvan lääkärin virka auki Kymenlaakson hyvinvointialueella Kotkassa!

Hei.

Kymenlaakson hyvinvointialueella Kotkassa on fysiatrian erikoistuvan lääkärin virka haussa. Kotkassa pystymme tarjoamaan 3 vuoden koulutuksen. Poliklinikkamme koostuu fysiatrian poliklinikasta, kipupoliklinikasta ja kuntoutustutkimusyksiköstä. Pystymme räätälöimään erittäin monipuolisen työnkuvan aina kaularankapotilaiden akuuttien sairauksien diagnostiikasta vaativaan selkäydinvammapotilaiden kuntoutukseen. Poliklinikkamme työntekijätilanne on erinomainen, joten koulutus- ja konsultaatiomahdollisuudet ovat loistavat ja työote on moniammatillinen.

Lähesty rohkeasti lisätietojen osalta. Suunnitellaan sinulle sopiva kokonaisuus, niin työajan kuin työtehtävien osalta.
Yt. Kuntoutus- ja kipupoliklinikan ylilääkäri Juho Nykänen
juho.nykanen (a) kymenhva.fi