FYSIATRIAN ERIKOISLÄÄKÄRI, TERVETULOA TERVEYSTALON FOKUKSEEN!

Etsimme innostunutta ja ammattitaitoista fysiatrian erikoislääkäriä liittymään Fokus erikoisyksiköidemme tiimiin Kouvolassa, Kotkassa tai Seinäjoella. Fokus erikoisyksiköidemme tavoitteena on tarjota huipputasoista hoitoa asiakkaillemme entistä sujuvammin erikoistuen tuki- ja liikuntaelinten sairauksien ja vammojen tutkimukseen, hoitoon ja kuntoutukseen.

Katso Fokus Tule liiketoimintajohtajan ja ortopedian ja traumatologian erikoisalajohtajan esittely: https://youtu.be/vtonAAyQOrI

Kaikissa näissä yksiköissämme on käytössä kattavat kuvantamisen palvelut (natiivi, UÄ, MRI) ja hyvät fysioterapiapalvelut, jotka ovat tärkeässä roolissa asiakkaidemme hoidossa. Sairaanhoitajien tuki on saatavilla koko ajan. Meillä on laajat aukioloajat sekä viikonloppuisin että arkipäivisin, jotta voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin.

Tervetuloa mukaan joukkoomme kehittämään laadukasta ja osuvaa hoitoa asiakkaillemme! Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja työskennellä huippuosaajien joukossa, olit sitten kiinnostunut yrittäjyydestä tai työsuhteesta.

Ota yhteyttä vastaavaan ura-asiantuntijaamme Mari Kekäläiseen ja aloita matkasi kohti uusia uramahdollisuuksia Terveystalon Fokus erikoisyksiköissä!

044 4942 171

mari.kekalainen@terveystalo.com

Terveystalon kautta on mahdollista myös erikoistua työterveyshuoltoon pitkän kurssin kautta. Seuraava hakuaika on tammikuussa 2024. Lisätietoja tästä.