Selkäydinvammakongressi (The 18th Meeting of the Nordic Spinal Cord Society) Helsingissä 22.-24.5. 2024

Laadukas selkäydinvammakongressi (The 18th Meeting of the Nordic Spinal Cord Society)  järjestetään Helsingissä 22.-24.5. 2024 (https://www.helsinki.fi/en/conferences/noscos-2024). Noscos on nyt edennyt abstraktisubmissioon ja seuraavaksi aukeaa rekisteröinti. Kongressin järjestäjinä ovat HUS, Helsingin yliopisto ja Selkäydinvammaiset Akson ry.

Keynote puhujina ovat mm. neurologi, professori Pentti Tienari (HUS/HY), sekä myös kansainvälisiä tähtiä (Anjali J. Forber-Pratt (USA) ja Ines Bersch (Sveitsi)). Toivottavasti mahdollisimman moni löytää sinne! Tarjolla tulee olemaan paljon käytännönläheistä tietoa selkäydinvauriopotilaiden hoidosta ja kuntoutuksesta. Kongressi on tarkoitettu kaikille näitä potilaita hoitaville ammattiryhmille ja muille kiinnostuneille, joten olisi hienoa, jos välittäisitte tietoa laajemminkin yksiköissänne. Kiitos.

Nähdään toukokuussa 2024 Helsingissä!

terveisin,

Anastasia Shulga, LT                                                                       Jari Arokoski, LT

Neurologian erikoislääkäri                                                            Fysiatrian erikoislääkäri

Osastonylilääkäri                                                                             Ylilääkäri, linjajohtaja

HUS Sisätaudit ja Kuntoutus                                                         Fysiatrian professori

BioMag-laboratorio Helsingin yliopisto                                      HUS Sisätaudit ja kuntoutus ja Helsingin yliopisto